İzmir'de 100 kişilik iftar yemeği fiyatı

İftar davetiniz için 100 kişiyi mi bekliyorsunuz? O halde, doğru yemek şirketini seçmek ve organizasyonunuzu planlamak için araştırma yapmanız önemlidir. İftar yemeğinizin lezzeti, ödeme yöntemleri ve zengin menü seçenekleri gibi faktörler göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Doğru yemek şirketini seçerek sağlıklı bir organizasyon düzenlemeniz mümkün olacaktır.


Tuğra Yemekçilik olarak İzmir'de toplu iftar yemeği siparişi vermek istiyorsanız sizleri özenle ağırlıyoruz. Bu hizmette anahtar olan bütçenize uygun bir şirket bulmaktır ve bizim amacımız da bu yönde. Doyum Yemek olarak 10 yıldır İzmir'in her ilçesinde toplu iftar yemekleri sunuyoruz. Uzman ekibimizle en uygun fiyatlarla 100 kişilik iftar yemeklerini hazırlıyoruz.

Aşağıdaki malzemeler, iftar yemeklerinde kullandığımız şeylerdir:

İftar sofralarının vazgeçilmezleri olan yemeklerin kalitesi oldukça önemlidir. Bu nedenle 100 kişilik iftar yemeğimizde en taze ve en kaliteli malzemeleri kullanıyoruz. Tüm etler yerli dana etinden, yağsız ve sinirsiz olarak hazırlanmaktadır. Piliç olarak her gün taze kesilen Piliçleri tercih ediyoruz. Pilavlarımızın lezzetini arttırmak için Baldo Pirinç ile tereyağı kullanıyoruz. Yemeklerimizde en kaliteli salça ve sıvı yağları kullanarak size en lezzetli ve taze yemekleri sunuyoruz. İftar menülerimizi dikkatle hazırlar, istediğiniz saatte adresinize sıcak bir şekilde teslim ederiz, böylece siz de iftar vakti tam zamanında sofrada olabilirsiniz.

İftar Yemeklerinin Dağıtımı

Yemek dağıtımı hizmetimiz, tecrübeli personelimizin yardımıyla kolaylıkla gerçekleştirebilir. Size 5 bölümlü köpük tabak, plastik çatal ve kaşık, çöp torbası ve peçete sağlayacağız. Her saatte (7/24), bizimle iletişime geçerek iftar yemekleri için toplu sipariş verebilirsiniz. Ayrıca menülerimizi ve fiyatlarımızı öğrenebilirsiniz.

İzmir de 100 Kişilik İftar Menüsü


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Tehlikeli 10 Bilgisayar Virüsü

En Güvenilir Virüs Programları Hangisidir

İzmir'deki toptan yemek firmaları